eMatrix Laserbehandeling

Wat doet de eMatrix? 

Met gefractioneerde radiofrequentie energie (RF) worden er in de diepere huidlaag nieuwe huidcellen aangemaakt, die een hogere spankracht hebben dan voorheen. Deze nieuwe huidcellen zorgen daardoor voor een liftend effect. Daarnaast laat de eMatrix nog eens extra warmte achter in de diepere huidlagen, waardoor collageen en elastine in verhoogd tempo worden geproduceerd. Zo wordt je huid niet alleen verstevigd, maar ook gladder. De behandeling biedt dus ook een ideale oplossing bij acne littekens.

Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van laser of lichtenergie, is de behandeling met eMatrix uiterst veilig en geschikt voor alle huidtypes. Tevens wordt de behandeling uitsluitend door een Hbo-geschoolde kwaliteitsgeregistreerde huidtherapeut van Cosmetique Totale uitgevoerd, zodat je altijd van professionaliteit gegarandeerd bent.

Voor wie is de eMatrix behandeling geschikt?

De eMatrix is bij verschillende huidklachten inzetbaar. Rimpels, kraaienpootjes, acne littekens, grove poriën, pigmentvlekken, huidveroudering, vale teint, littekens, ouderdomsvlekken, rokershuid en zonbeschadigingen zijn verleden tijd na deze unieke behandeling. De eMatrix is veilig bij alle huidtypen; van een blanke huid tot een negroïde huid.

Heb je interesse?

Wij adviseren je dan vrijblijvend een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek met één van onze huidtherapeutes. Tijdens deze afspraak staat jouw behoefte centraal en gaat de huidtherapeut, op basis van jouw informatie, een behandelplan opstellen. Je hoort dan ook meteen of je wel behandeld kan worden, hoeveel behandelingen je nodig zal hebben en wat het totaalplaatje gaat kosten. Met een ´proefflits´kun je ervaren hoe een behandeling aanvoelt. Daarnaast is er alle gelegenheid om vragen te stellen.

Environ

Jane Iredale