Elos Laserbehandeling

Wat doet de Elos?

Elos ontharen is een veilige en effectieve ontharingsbehandeling voor het verwijderen van ongewenste haargroei. Het is geschikt voor vrouwen en mannen; voor alle huidskleuren van blank tot negroïde. Naast de donkere haren kunnen we ook blond, grijs en vlassig haar behandelen.

Omdat haar in verschillende fases groeit zullen er daarom meerdere ontharingsbehandelingen nodig zijn. Dit aantal kan per persoon en per gebied verschillen. In 85% van de gevallen zal de ontharingsbehandeling aanslaan. Haar dat behandeld is, zal niet meer terugkomen. Er kunnen echter wel slapende haartjes actief worden, bijvoorbeeld tijdens de menopauze. We spreken daarom van permanente reductie van haargroei in plaats van permanent ontharen.

Ook werkt dé Elos uitstekend bij pigmentvlekken, couperose en huidverstrakking.

 

Wordt de Elos vergoed door mijn zorgverzekeraar?

De vergoeding voor een (ontharing) behandeling is per zorgverzekeraar verschillend. In jouw zorgverzekeringspolis staan de voorwaarden voor een eventuele vergoeding. Tevens kun je ook zien hoeveel er op jaarbasis wordt vergoed.

Onze hbo-opgeleide en BIG geregistreerde huidtherapeuten zijn aangesloten bij de NVH (Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten). Als je recht hebt op een vergoeding voor een (ontharing) behandeling, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Heb je interesse?

Wij adviseren je dan vrijblijvend een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek met één van onze huidtherapeutes. Tijdens deze afspraak staat jouw behoefte centraal en gaat de huidtherapeut, op basis van jouw informatie, een behandelplan opstellen. U hoort dan ook meteen of je wel behandeld kan worden, hoeveel behandelingen je nodig zal hebben en wat het totaalplaatje gaat kosten. Met een ´proefflits´kun je ervaren hoe een behandeling aanvoelt. Daarnaast is er alle gelegenheid om vragen te stellen.

Environ

Jane Iredale