Rimpel behandeling

 

Cosmo Beauty Amsterdam biedt een aantal behandelingen voor de behandeling van Rimpels en lijntjes:

Voor de behandeling van rimpels en lijntjes bieden wij behandelingen die de bron van huidveroudering aanpakken, een afname van de celdeling. Wij werken aan het gezond maken van je huid met behandelingen die niet op de symptomen werken maar de oorzaak aan pakt en de celdeling weer op gang brengt door o.a. stimulatie van de fibroblasten. Behandelingen die hierin effectief zijn:

  • OxyGeneo+ 5 behandelingen in één apparaat, prettig te ondergaan, geen downtime en geweldig resultaat
  • Fruitzuurpeeling, diverse peeling met en zonder afschilfering
  • Microneedling, behandeling met naaldjes
  • Fractional Needling, Microneedling met sponsdeeltjes
  • Mesofiller, hyaluronzuur filler voor direct resultaat

 

Producten die de bron aanpakken!

Elke dag spelen verschillende factoren individueel of collectief, een rol bij huidveroudering: het chronologisch ouder worden, waar we allemaal mee te maken hebben, omgevingsfactoren zoals zon, wind, vervuiling en straling maar ook stress die optreedt in het dagelijks leven, ongezonde voeding en (of je het nu wilt of niet) gejaagd leven zijn enkele factoren die ervoor zorgen dat je huid- zowel van je gelaat als van je lichaam- haar jeugdigheid verliest en voortijdig veroudert. Deze zogeheten vrije radicalen kun je neutraliseren met Antioxidanten, vitaminen die niet op de symptomen werken maar de oorzaak ervan aanpakken.

 

Wens je een gezonde huid, een jeugdigere uitstraling en zelfs rimpelvermindering?

Dan is het dagelijks smeren met Antioxidanten een must! vergelijk het met gezond eten voor je lichaam ook onmisbaar voor een gezond en fit lichaam. Combineer je dit met het regelmatig ondergaan van een huidbehandeling die je huidcellen activeert en triggert dan zul je langzaam een gezonde huid gaan ontwikkelen.

Resultaat: Lijntjes verdwijnen, rimpels verminderen, zachtere gezicht contour, gezonde huid

 

Behandel en stappenplan

Tijdens een gratis intake gesprek bespreken we je financiële mogelijkheden en zullen hier een behandel en stappenplan op afstemmen.  

 

Wil je meer lezen over onze behandelingen, klik hier

Wil je advies welke behandeling het beste voor jouw huid is, bel 020-3317303 of stuur een email

Environ

Jane Iredale