Acne behandeling

 

Acné Therapie behandelingen worden bij Cosmo Beauty Amsterdam vergoed door je zorgverzekeraar. Wij zijn in het bezit van de vereiste Acné specialisatie en zijn tevens aangesloten bij de branchevereniging Anbos. Informeer bij je verzekering hoeveel je per jaar vergoed krijgt, of kijk op de volgende link voor een overzicht van alle zorgverzekeraars en de vergoedingen.

Acné behandeling:

Voor de behandeling van Acné zetten wij de Environ TCA, lactaatzuur peeling in, de non-agressieve TCA PQAGE peeling en/of Bubble out peeling (zonder vervelling) een combinatie peeling van Salicylzuur, Azelaine zuur, Mandalic zuur i.c.m. kalmerende ingrediënten voor een directe reductie van de Acné en een zichtbaar gekalmeerde huid.

Voor thuisgebruik:  adviseren we je de Vitamines van Environ te gaan gebruiken, producten die de talgklieren gaan normaliseren. Voor een optimale aanpak Laviesage 100% Natuurlijke Nutricosmetics voor een goed functionerende werking van de darmen en gereinigde lever. Indien gewenst kunnen we je nog voedingsadviezen meegeven om zo optimaal je Acné te lijf gaan.

Acné littekens en grove poriën: behandelen we met Microneedling met de DermicaPen. Klik hier voor meer informatie over Microneedling of bekijk de Informatiefilm.

Wij gaan voor resultaat en een blij gezicht!

Wil je meer weten over onze Acné behandel aanpak, één van de andere huidaandoeningen of wil je een afspraak maken? Bel 020 33 17 303. Email sturen? klik hier wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Environ

Jane Iredale