Aanbiedingen & Nieuws

 

Herfst tips & aanbiedingen

Met het wisselen van de seizoenen en dan met name van zomer richting winter heeft de huid te lijden en zal vaak droger gaan aanvoelen. De volgende producten helpen je dit probleem op te vangen.  

Onderstaande product aanbiedingen zijn geldig t/m 7 Okt. 2017

  • Supermoisturiser+  Tijdelijk  € 35,- (€ 6,- voordeel) 

Deze romige, luxueuze crème (zonder vitamine A) hydrateert je huid intens waardoor ze comfortabeler, zachter en gladder aanvoelt.

Gebruik de Super Moisturiser+ als aanvullende crèm€e bovenop je Environ moisturiser met vitamine A (’s ochtends en/of ’s avonds, afhankelijk van je huidconditie) voor extra comfort in de winter bijvoorbeeld, of wanneer je maar voelt dat je huid er behoefte aan heeft.

Als je een gevoelige, ruwe of schilferige en droge huid hebt, is dit product ook een goede keuze om je huid eerst voor te bereiden op een eerste vitamine A product in het Step-Up System van Environ.

TIP: als er één crème is die je op je huid wil hebben tijdens een vliegreis: dan is het deze wel. De Super Moisturiser+ zorgt ervoor dat het vocht in je huid wordt vastgehouden en je huid ook goed gehydrateerd blijft in deze extreem uitdrogende omstandigheden.

  • Alpha Hydroxy creme Tijdelijk € 48,- (€ 7,- voordeel)

De aanvullende, hydraterende nachtcrème voor alle huidtypes. In het bijzonder geschikt voor de droge, vochtarme, onzuivere of gevoelige huid.

De Alpha Hydroxy Cream bevat een lage concentratie zuren die je huid gladder en zachter maken. Bovendien zorgt dit product ervoor dat de actieve ingrediënten in je Environ producten nog beter hun werk kunnen doen voor jouw huid.

Breng de Alpha Hydroxy Cream 2 tot 3 x per week of vaker (afhankelijk van je huidconditie) ’s avonds aan. Je start met je pre-reiniging (met Pre-Cleansing Oil of Sebuprep), cleanser en toner en brengt vervolgens je Alpha Hydroxy Cream aan. Hier bovenop breng je Environ moisturiser aan.

  • Advanced Firming Lotion Tijdelijk € 40,- (€ 7,- voordeel)

Een lotion met een lichte textuur en een unieke mix van ingrediënten die de huid optimaal hydrateert, voedt en verzorgt voor een zichtbaar jongere huid.

De lotion is mede verrijkt met intensief hydraterende ingrediënten als hyaluronzuur en Sodium PCA. 
Het toegevoegde 'Advanced Moisture Complex' is een geavanceerde mix van ingrediënten die de huid hydrateren, conditioneren en van een beschermend laagjevoorzien.

Osilift® zorgt voor een zichtbaar stevigere en gladdere huid. Matrixyl 3000 vermindert de zichtbaarheid van rimpels, verbetert de huid-elasticiteit en zorgt voor een verbeterde spankracht van de huid (liftend effect).

 

  • Vitamine C Gel Tijdelijk € 80,- (€ 12,50 voordeel)

De samenstelling, op basis van een hoge concentratie vitamine C, voorkomt de tekenen van vroegtijdige veroudering.
Vitamine C is essentieel voor de vorming van collageen (bindweefsel).

De gel bevat de werkstof Tetrahexyldecyl Ascorbate, een uitzonderlijk stabiele vorm van vitamine-C en zorgt voor een zichtbaar stevigere en opvallend veerkrachtige huid.

De formule biedt een optimale bescherming tegen huidveroudering als gevolg van UV-straling (photo-aging), onderdrukt ontsteking en vermindert hyperpigmentatie voor een meer gelijkmatige teint.


 

Eén van de extra troeven van Environ: ROLLEN!

Voor € 200,- (€ 39,- voordeel)

 
De meest exclusieve en doeltreffende roller voor het gelaat, hals en decolleté. Deze roller is met goud belegd. Dit maakt de roller zeer duurzaam, antibacterieel en eenvoudig te reinigen. De Gold Roll-CIT heeft 260 ultrafijne naaldjes van de hoogste kwaliteit met een lengte van 0.2mm waarmee je pijnloos over je gelaat gaat rollen. De naaldjes doorprikken de bovenste laag van je huid en maken microscopisch kleine gaatjes die zich nadien weer sluiten. Hierdoor worden de ingrediënten van je producten nog beter (3000% beter!) opgenomen door de huid en bereik je op een korte tijd de mooiste resultaten.
Resultaat? Je huid straalt, je teint is egaler, de structuur van je huid verfijnt en tekenen van huidveroudering vervagen. Roodheden verminderen en opgelopen zonneschade wordt hersteld.
 

OK, let’s do this!

Rollen moet je opbouwen. Start met 1x/week en bouw langzaam op naar 1x ’s avonds tot zelfs 2x/dag waarbij je 's ochtends en 's avonds gaat rollen. Je start je skincare routine zoals altijd met je Pre-Cleansing Oil, cleanser en toner. Je rolt zachtjes over je gelaat in verschillende richtingen, om zoveel mogelijk kleine gaatjes te maken, en je brengt meteen daarna het product naar keuze aan. Dit kan een serum zijn, gevolgd door je moisturiser, of enkel je moisturiser.

Je kan starten met rollen wanneer je huid reeds aan het niveau van een AVST 3 moisturiser of een C-Quence 2 gewend is.

TIP: Heb je een Environ behandeling geboekt ? Neem je roller mee, zodat wij deze tijdens de gelaatsbehandeling kunnen inschakelen. Zo behaal je betere resultaten!

 

ROLLEN + AVANCE serum 

Tijdelijk € 276,50 (€ 51,50 voordeel)

Het super slimme serum voor de mature huid.

De fijne Avance crème bevat een unieke combinatie van 3 verschillende peptidencomplexen die je huid er blijvend jeugdig laten uitzien. Dit luxueuze serum zorgt er ook voor dat je huid gehydrateerd aanvoelt en er gladder en steviger uitziet. 

Start ’s ochtends en ’s avonds je skincare routine met je Pre-Cleansing Oil, cleanser en toner. Breng vervolgens Avance aan (2 à 3 pompjes). Volg met je Environ moisturiser.

TIP: als ervaren Environ gebruik(st)er (je gebruikt minimum een AVST 3 Moisturiser of een C-Quence 2) kan je je huid eerst 3 à 5 min. rollen met een Roll-CIT en vervolgens het Avance serum aanbrengen, gevolgd door je moisturiser.


 

WAT IS DE BEAUTY VOORDEEL PAS EN HOE WERKT HET?

Informatie video bekijken, klik hier

 

Met de Beautyvoordeelpas kun je als klant van Cosmo Beauty goedkoper of zelfs gratis behandelingen en/of producten afnemen!

De Beautyvoordeelpas koop je voor een eenmalig bedrag van €  6,95, na de pas te hebben geactiveerd kun je op 2300 webwinkels met je Beautyvoordeelpas aankopen doen. De zogeheten cashback (webwinkels verdienen aan jouw aankoop) wordt op je Cosmo Beautyvoordeelpas gestort waarmee jij bij ons aankopen kunt doen in de vorm van behandelingen of producten. Wil je weten welke webwinkel mee doen met de Anbos voordeelpas, klik hier


   WIST JE DAT?

  • Wij 10% korting geven op je volgende behandeling, bij het door boeken van je behandeling. Bij verzetten of annuleren van deze afspraak vervalt de korting
  • Zijn wij op de hoogte van je verjaardag? stuur ons een email en laat je verrassen!

 

Environ

Jane Iredale